ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ HIP HOP/BREAKDANCE 2019 

Το Battle of The Year Balkans γιορτάζει 17 χρόνια ζωής στην Ελλάδα! Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Τελετών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ.) χωρητικότητας 1200 θεατών. Το Σάββατο 18 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί ο ομαδικός διαγωνισμός breakdance για την ανάδειξη της καλύτερης ομάδας των Βαλκανίων η οποία θα μας εκπροσωπήσει στο παγκόσμιο διαγωνισμό στη Γαλλία. Επισης θα πραγματοποιηθεί ο ομαδικός διαγωνισμός για παιδιά μέχρι 15 ετών, σόλο διαγωνισμοί για να αναδείξουμε αντίστοιχα το καλύτερο αγόρι (b-boy) και κορίτσι (b-girl) καθώς και baby battle για ηλικίες μέχρι 12 ετών.                        Την ίδια ήμερα θα πραγματοποιηθεί και ο διαγωνισμός streetdance χορογραφίας με τον τίτλο Bounce Street Dance Contest για την ανάδειξη της καλύτερης ομάδας η οποία θα μας εκπροσωπήσει στο παγκόσμιο διαγωνισμό στην Ιταλία.                                                                                             

Τις ημέρες του Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθούν παράλληλες εκδηλώσεις  που θα  περιλαμβάνουν:

  • Extra διαγωνισμοί ( breakdance junior choreography category , 1vs 1 bgirl battle, 1 vs 1 bboy battle)
  • Warm up & after show parties
  • Market area
  • Hiphop / Breakdance workshops

Το φετινό line up είναι πιο πλούσιο από ποτέ!!! Στα breaking battles κριτές θα είναι ο παγκόσμιος πρωταθλητής του Redbull BC One Lil Zoo από  Μαρόκο, ο Αμερικανός Θρύλος Moy ο οποίος ήταν κριτής της κατηγορίας break στους Ολυμπιακούς Αγώνες νέων και τελευταίος από Ταιβάν ο Bojin με τεραστία εμπειρία ως κριτής στα παγκόσμια πρωταθλήματα. Αντίστοιχα στην κριτική επιτροπή του Bounce έχουμε τον Γερμανό Majid όπου έχει κατακτήσει το Juste Debout, η δεύτερη κριτής είναι η Ibuki Imata από Ιαπωνία όπου θεωρείται η καλύτερη waacker στον κόσμο και τελευταίος ο Αμερικανός Crazy Kujo μέλος της ομάδας Ill – Abilities όπου αποτελείται από άτομα με ειδικές ανάγκες. Στα breaking battles στο ομαδικό οι νικητές θα εκπροσωπήσουν τα Βαλκάνια στα τελικά του Montpellier στη Γαλλία. Στις σόλο κατηγορίες ο νικητής και νικήτρια θα ταξιδέψουν στο Montpelier αλλά παράλληλα κερδίζουν την συμμετοχή τους και στο Redbull BC One Last Chance Cypher στην Βομβάη της Ινδίας με όλα τα έξοδα πληρωμένα. Περισσότερες πληροφορίες στο  www.battleoftheyear.gr & www.bounce.com.gr. Για δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε στο greecebookings@yahoo.com

Υποστηρικτές: ΚΕ.ΔΗ.Θ. , ΑμερικανικοΠροξενειο Θεσσαλονικης, Γερμανικό Ινστιτούτο Θεσσαλονίκης.

Χορηγοί : Redbull, beko, Ghettoblaster.gr.

Χορηγοί Επικοινωνίας: Rise, Plus Radio, Cosmoradio, More radio,  TV100 , FM100, Junior, Beater.gr, Allaboutfestivals.gr Hiphop.gr, i-jukebox,gr,  Parallaxi Mag,  cityportal.gr, voria.gr. 

B.O.T.Y. Balkans Headoffice
Aristeidou Apostolos
P. P. Germanou 6
54622
Thessaloniki / Greece
Phone / Fax: +30 2310 543858
Mobile: +30 694 530 1825